Vaihde: 0201 555 920

Avoimet paikat

LIIKETOIMINNAN VETÄJÄ / TYÖPÄÄLLIKKÖ

Jengo Oy on Kuljetuspolarin, Savon Kuljetuksen ja Keski-Suomen Kuljetuksen yhteinen maarakentamiseen erikoistunut yritys, jonka strategisena tavoitteena on liiketoiminnan kasvu erityisesti Keski-Suomen alueella. Jengo etsii LIIKETOIMINNAN VETÄJÄÄ / TYÖPÄÄLLIKKÖÄ vahvistamaan toimintaansa. Lue lisää emoyhtiön verkkosivuilta: Ilmoitukseen

MYYNTIPÄÄLLIKKÖ

Keski-Suomen Kuljetus Oy on osa Savon Kuljetus -konsernia. Konserni on kiviaines-, kuljetus-, logistiikka- ja infrapalveluja tuottava monialayhtiö. Konserniin kuuluu Keski-Suomen Kuljetus Oy:n lisäksi emoyhtiö Savon Kuljetus Oy, KSK Logistiikka & Infra Oy, Niemisen Sora Oy, Suomen GPS-Mittaus Oy, Tuomaan Rakennus Oy, Läänin Tilausliikenne Oy sekä KTK Nurmes Oy. Toimimme pääosin Keski-Suomen, Pohjois- ja Etelä-Savon, sekä Pohjois-Karjalan alueella. Konsernimme palveluksessa on lähes 180 vahvaa osaajaa ja liikevaihtomme on noin 125 miljoonaa euroa. Olemme voimakkaasti kasvava infra-alan toimija ja meille on tärkeää aidosti henkilökohtainen palvelu, korkea laatu ja luotettavuus. Siksi Savon Kuljetus on aina sanansa mittainen.

Nyt haemme Jyväskylään sanansa mittaista myyntipäällikköä vakituiseen työsuhteeseen.

Tehtäviisi kuuluu kuljetuspalveluiden ja kiviainesten myyntiä. Lähdet aktiivisella otteella tekemään uusasiakashankintaa ja vahvistamaan nykyisiä asiakkuuksiamme. Teet myyntiä tavoitteellisesti ja järjestelmällisesti. Tulet panostamaan käytännön myyntiin, tarjousprosesseihin ja asiakkuuksien hoitomalleihin.

Sinulla on tehtävään soveltuva tekninen tai kaupallinen koulutus. Toimialan kokemus katsotaan eduksi. Olet joustava ja aktiivinen persoona, jolle työskentely asiakkaiden ja yhteistyökumppaneiden kanssa on luontevaa. Etsimme pitkäaikaista ratkaisua, tulosvastuullista henkilöä meille merkittävässä liiketoiminta-alueessa. Ota haaste vastaan.

Tehtävässä menestymistä tukee
-Hyvät vuorovaikutus- ja työyhteisötaidot
-Halu palvella erilaisia asiakkaita ja moninaisia sidosryhmiä
-Alan tuntemus maansiirto- ja maarakennuspuolelta
-Hyvät tietotekniset taidot ja kiinnostus omaksua uusia ohjelmistoja
-Keski-Suomen alueen paikallistuntemus

Lisätietoja tehtävästä antaa Savon Kuljetuksen myyntijohtaja Henri Kaila p: 040 840 7522.

Vapaamuotoiset hakemukset pyydetään lähettämään 3.12.2021 mennessä osoitteeseen rekry@savonkuljetus.fi

Back to top