Vaihde: 0201 555 920

Laskutusosoitteet

Toivomme saavamme kaikki laskut ensisijaisesti verkkolaskuina. Mikäli ette pysty lähettämään verkkolaskuja, pyydämme lähettämään laskun sähköpostilla tai paperilaskuna alla näkyviin laskuosoitteisiin. Käyntiosoitteisiimme emme ota vastaan paperilaskuja.

Keski-Suomen Kuljetus Oy sekä KSK Logistiikka & Infra Oy ovat AVL 8c § 1 momentin mukaisesti rakentamispalveluja muutoin kuin satunnaisesti myyviä elinkeinonharjoittajia, joihin ostajina sovelletaan lakia rakennusalan käännetystä arvonlisäverovelvollisuudesta.

Keski-Suomen Kuljetus Oy

Verkkolaskut:
Keski-Suomen Kuljetus Oy
Y-tunnus: 0176668-1
OVT-tunnus: 003701766681
Operaattori: OpusCapita Solutions Oy
Välittäjätunnus: E204503

Sähköpostilaskut:
KeskiSuomenKuljetus.FI.P.159890-3@docinbound.com
katso ohjeet sivun alareunasta

Paperilaskut:
Keski-Suomen Kuljetus Oy
PL 72787
00021 LASKUTUS

KSK Logistiikka & Infra Oy

Verkkolaskut:
KSK Logistiikka & Infra Oy
Y-tunnus: 0866781-1
OVT-tunnus: 003708667811
Operaattori: OpusCapita Solutions Oy
Välittäjätunnus: E204503

Sähköpostilaskut:
KSKLogistiikkaInfra.FI.P.155706-5@docinbound.com
katso ohjeet sivun alareunasta

Paperilaskut:
KSK Logistiikka & Infra Oy
PL 71338
00021 LASKUTUS

Ohje laskun lähettämiseksi sähköpostilla

Kirjoita osoitekenttään sähköpostiosoite, jonka olet saanut laskun vastaanottajalta. Älä kirjoita kenttään muita sähköpostiosoitteita. Jätä viestin otsikko tyhjäksi, koska otsikkoa ei välitetä vastaanottajalle. Jätä viestin runko tyhjäksi, koska viestiä ei välitetä vastaanottajalle.

Lisää laskut viestiin liitteinä PDF- tai TIFF-muodossa. Yhdistä kaikki samaan laskuun liittyvät dokumentit omaan liitetiedostoonsa. Voit lisätä viestiin korkeintaan 10 liitetiedostoa. Jokainen liitetiedosto voi olla korkeintaan 10Mb:n kokoinen. Yhdessä liitetiedostossa voi olla korkeintaan 500 sivua. Älä lähetä salattuja tai salasanoilla suojattuja PDF-tiedostoja. Muista sisällyttää PDF-tiedostoihin erikoisfontit, mikäli niitä on laskussa käytetty. Älä käytä matkapuhelimella/kameralla otettua kuvaa laskusta. Käytä mieluiten mustavalkoisia kuvia. Suurin sallittu sivun koko on A3. Alarajaa ei ole.

Laskun lähettäjälle ei tule kuittausta laskun onnistuneesta vastaanottamisesta. Laskun lähettäjä voi kuitenkin aktivoida sähköpostiohjelmansa kuittaustoiminnon. Jos laskun vastaanottamisessa ilmenee ongelmia, saat sähköpostiisi virheviestin, jossa kerrotaan miksi laskua ei voitu vastaanottaa ja miten korjaat ongelman. Jos ongelma on sähköpostin rakenteessa, saat virheviestin, jossa viitataan viestin ensimmäiseen liitteeseen. Jos laskun liitteissä on ongelmia, tulet saamaan yhtä monta virheviestiä, kuin ongelmia löytyi. Sinua pyydetään korjaamaan ongelmat ja lähettämään lasku liitteineen uudelleen. Mikäli laskuviesti on oikein, mutta liitteet puuttuvat, et tule saamaan virheviestiä. Huolehdithan aina, että laskut on liitetty viestiin.

Back to top