Avoin työhakemus

KSK Logistiikka & Infra Oy on monipuolinen ja logistiikka- ja infrastruktuuripalveluyritys. Toimintamme perustuu vahvaan osaamiseen, innovatiivisiin ratkaisuihin ja asiakaslähtöiseen toimintaan, mikä tekee meistä sanansa mittaisen luottokumppanin. Tarjoamme joustavia kuljetusratkaisuja aina maansiirtokuljetuksista teollisuus- ja erikoiskuljetuksiin sekä jakelu- ja tavarakuljetuksiin. Osaamistamme on myös maa- ja kiviainesmyynti, kone- ja nosturipalvelut sekä tiestön talvikunnossapito.

Kuulumme Savon Kuljetus -konserniin, joka on logistiikka- ja infrarakentamisen sektorilla toimiva monialayhtiö. Konsernin palveluksessa oli vuonna 2022 noin 200 henkilöä ja liikevaihto oli noin 133 miljoonaa euroa.

Etsimme koko ajan lisää vahvistusta kasvavaan joukkoomme!

Mikäli avoinna olevista tehtävistä ei löydy tällä hetkellä sinulle sopivaa tehtävää, voit jättää meillä avoimen hakemuksen lähettämällä sen osoitteeseen rekry@savonkuljetus.fi.

Liitäthän hakemukseen CV:si sekä saateviestiin tietoja lyhyesti itsestäsi, osaamisestasi sekä ura- ja työntoiveistasi.

Tarjoamme aina hyvän perehdytyksen työtehtävään ja hyvät kouluttautumismahdollisuudet. Meillä pääset aidosti vaikuttamaan työsi sisältöön. Tarjoamme monipuolisen työnkuvan lisäksi kilpailukykyisen palkan ja hyvät työsuhde-edut.