KSK Logistiikka & Infra

Luotettava kumppani

KSK Logistiikka & Infra Oy on monipuolinen ja luotettava logistiikka- ja infrastruktuuripalveluyritys. Toimintamme perustuu vahvaan osaamiseen, innovatiivisiin ratkaisuihin ja asiakaslähtöiseen toimintaan, mikä tekee meistä kumppanin, johon voit luottaa.

Tarjoamme kattavia ratkaisuja kuljetusketjun eri vaiheisiin. Olipa kyseessä sitten maansiirtokuljetukset, vaihtolava- tai vaikka erikoiskuljetukset – voit luottaa tarjontaamme: olemme sitoutuneet tarjoamaan asiakkaillemme tehokkaita kuljetusratkaisuja.

Laaja-alainen kalustomme, ammattitaitoinen henkilöstömme ja nykyaikaiset teknologiaratkaisumme varmistavat, että voimme vastata monenlaisiin logistiikkatarpeisiin.

Tule mukaan matkalle – rakennetaan Suomea yhdessä!

Olemme osa kotimaista Savon Kuljetus -konsernia, joka on kiviaines-, kuljetus-, logistiikka- ja infrapalveluja tuottava monialayhtiö.  Konsernimme palveluksessa on lähes 200 vahvaa suomalaista osaajaa ja liikevaihtomme on noin 133 miljoonaa euroa.

Savon Kuljetus Oy

Savon Kuljetus -konserni on kiviaines-, kuljetus-, logistiikka- ja infrastruktuuripalveluja tuottava monialayhtiö.

Savon Kuljetus Oy

STM Infra Oy

STM Infra on Etelä-Suomessa toimiva maa- ja pohjarakentamisen palveluita tarjoava yritys. STM Infra palvelee rakennusliikkeitä ja kiinteistönomistajia sekä julkista sektoria infrahankkeissa.

STM Infra Oy

Suomen GPS-Mittaus Oy

Luotettavaa mittausta jo vuodesta 1993. Suomen GPS-Mittaus Oy tuottaa luotettavasti ja laadukkaasti mittaus-, mallinnus-, tutkimus-, laadunvalvonta- sekä ympäristöpalveluja.

Suomen GPS-Mittaus Oy

Niemisen Sora Oy

Niemisen Sora Oy toimii Etelä-Suomessa ja palvelee niin teollisuustoimijoita, yrityksiä kuin rakentajia ja on luotettava maa- ja kiviaineskumppani erilaisissa työmaa-, rakennus- ja kunnostusurakoissa. Niemisen Soran ydinosaamista ovat maansiirtokuljetukset.

Niemisen Sora Oy