Vaihde: 0201 555 920

Keski-Suomen Kuljetus Oy

Keski-Suomen Kuljetus Oy (KSK) on vuonna 1962 perustettu, osakasautoilijoidensa omistama KTK-yritys, jonka toiminta perustuu kuljetuspalveluihin, kiviainesten jalostamiseen ja myyntiin, maa-ainesalueiden hallintaan sekä maarakennusurakointiin. Yhdessä 2012 perustetun tytäryhtiönsä KSK Logistiikka & Infra Oy:n kanssa KSK tarjoaa palveluitaan koko Suomeen.

KSK:n maa- ja kiviainesliiketoiminta keskittyy Keski-Suomeen. Yhtiön pääkonttori on Muuramessa ja aluetoimisto Viitasaarella. KSK Logistiikka & Infra Oy:n toiminta kattaa Etelä-Suomen, toimiston sijaitessa Lohjalla. Rahtiliikenteessä palvelemme valtakunnallisesti joustavana kumppanina. Rakennamme teille tarpeitanne vastaavat ratkaisut.

Konsernin tehtävänä on tuottaa erilaisia palvelukokonaisuuksia valtiolle, kaupungeille, kunnille, yrityksille sekä yksityisille. Konserni pyrkii näihin tavoitteisiin yhdistämällä osakasyrittäjiensä voimavarat ja ammattitaitoisen henkilökuntansa.

Konsernin toiminnan ja laadullisen vastuun takeena on oma ISO 9001:2008 –sertifioitu toiminnanohjausjärjestelmä sekä RALA:n myöntämä pätevyys. Myymämme kiviainekset on merkitty CE-merkillä SFS-EN standardien mukaan.

Katso yhteystiedot

Historia

Kiviaineskauppa alkoi kehittyä 1970-luvun loppupuolella merkittäväksi liiketoiminnaksi, tällä hetkellä yhtiöllä on hallinnassaan merkittävä maa-ainesomaisuus.

Rahtikuljetukset eriytettiin 1980-luvulla omaksi tulosyksikökseen, jonka jälkeen toiminta on kasvanut niin, että sen kuljetusten liikevaihto on ylittänyt maa-aineskuljetusten tason.

Maarakennusurakointi on kuulunut alkuperäiseen toiminta-ajatukseen ja se on edelleen merkittävä osa yhtiön toimintaa ja osaamista.

Yhtiön toiminta perustuu ammattiautoilijoiden ja koneyrittäjien yhtiön kanssa tekemään osakassopimukseen, jossa on määritelty toiminnan puitteet.

Toimintaa harjoitetaan ensisijaisesti niissä kunnissa, joissa on osakasyrittäjiä, ne ovat kaikki Keski-Suomessa, etelästä pohjoiseen lukien:

Jämsä, Jämsänkoski
Korpilahti, Muurame, Uurainen, Jyväskylän mlk
Jyväskylä, rahtiautoilijat
Saarijärvi, Karstula, Kyyjärvi, Kannonkoski
Viitasaari, Pihtipudas

Back to top