Vaihde: 0201 555 920

Keski-Suomen Kuljetus Oy

Keski-Suomen Kuljetus Oy (KSK) on vuonna 1962 perustettu, osakasautoilijoidensa omistama KTK-yritys, jonka toiminta perustuu kuljetuspalveluihin, kiviainesten jalostamiseen ja myyntiin, maa-ainesalueiden hallintaan sekä maarakennusurakointiin. Yhdessä 2012 perustetun tytäryhtiönsä KSK Logistiikka & Infra Oy:n kanssa KSK tarjoaa palveluitaan koko Suomeen.

KSK:n maa- ja kiviainesliiketoiminta keskittyy Keski-Suomeen. Yhtiön pääkonttori on Muuramessa ja aluetoimisto Viitasaarella. KSK Logistiikka & Infra Oy:n toiminta kattaa Etelä-Suomen, toimiston sijaitessa Espoossa. Rahtiliikenteessä palvelemme valtakunnallisesti joustavana kumppanina. Rakennamme teille tarpeitanne vastaavat ratkaisut.

Konsernin tehtävänä on tuottaa erilaisia palvelukokonaisuuksia valtiolle, kaupungeille, kunnille, yrityksille sekä yksityisille. Konserni pyrkii näihin tavoitteisiin yhdistämällä osakasyrittäjiensä voimavarat ja ammattitaitoisen henkilökuntansa.

Konsernin toiminnan ja laadullisen vastuun takeena on oma ISO 9001:2015 –sertifioitu toiminnanohjausjärjestelmä sekä RALA:n myöntämä pätevyys. Myymämme kiviainekset on merkitty CE-merkillä SFS-EN standardien mukaan.

Yhtiön toiminta perustuu ammattiautoilijoiden ja koneyrittäjien yhtiön kanssa tekemään osakassopimukseen, jossa on määritelty toiminnan puitteet. Toimintaa harjoitetaan ensisijaisesti niissä kunnissa, joissa on osakasyrittäjiä, ne ovat kaikki Keski-Suomessa, etelästä pohjoiseen lukien:

Jämsä, Jämsänkoski, Korpilahti, Muurame, Uurainen, Jyväskylän mlk, Jyväskylä (rahtiautoilijat), Saarijärvi, Karstula, Kyyjärvi, Kannonkoski, Viitasaari, Pihtipudas

Katso yhteystiedot

Keski-Suomen Kuljetus, Kuljetuspolar ja Savon Kuljetus perustivat yhteisen maarakennusyhtiön

Maarakennusalan osaaminen vahvistui Keski-Suomessa, kun Muuramessa pääkonttoriaan pitävä Keski-Suomen Kuljetus Oy, oululainen Kuljetuspolar Oy ja Savo-Karjalan alueella toimiva Savon Kuljetus Oy perustivat yhteisen maarakentamiseen erikoistuneen yhtiön, Jengo Oy:n, jonka strategisena tavoitteena on vahva kasvu erityisesti Keski-Suomen alueella.

 Keski-Suomen Kuljetus Oy, Kuljetuspolar Oy ja Savon Kuljetus Oy yhdistivät voimansa ja perustivat maarakentamiseen erikoistuneen yhteisyrityksen, Jengo Oy:n. Uuden maarakennusyhtiön kautta perustajayritykset hakevat vahvaa kasvua erityisesti Keski-Suomessa. Laajentuminen tulevaisuudessa myös koko Suomeen ei ole kuitenkaan poissuljettu uuden maarakennusyhtiön tavoitteista.

- Keski-Suomen alueella rakennetaan nyt paljon ja siellä on hyvin tilaa uudelle, ammattitaitoiselle maarakennusyhtiölle. Näimme, että yhteisen osaamisemme ja resurssien avulla meillä on mahdollisuus hakea vahvaa kasvua ja olla alan merkittävä toimija Keski-Suomessa, toteaa Savon Kuljetuksen toimitusjohtaja Jyri Kuivala.

- Synergiaetumme ovat vahvat ja hyödyt selvät. Olemme laatusertifioituja KTK-pohjaisia yrityksiä, joilla on samat toimintamallit ja samanlainen tausta, minkä ansiosta yhteistyön käynnistäminen on helppoa. Haemme vahvempaa osuutta maarakennusmarkkinoista. Yksin toimimalla emme pääsisi mukaan suurempiin hankkeisiin, sanoo Keski-Suomen Kuljetus Oy:n toimitusjohtaja Kari Moisander.

Lisätietoja:

Keski-Suomen Kuljetus Oy, toimitusjohtaja Kari Moisander, p. 040 742 7744, kari.moisander@ksk.fi

Kuljetuspolar Oy, toimitusjohtaja Juha Kanula, p. 040 561 2368, juha.kanula@kuljetuspolar.fi

Savon Kuljetus Oy, toimitusjohtaja Jyri Kuivala, p. 044 727 2620, jyri.kuivala@savonkuljetus.fi

Kuljetuspolar Oy on kokenut ja ammattitaitoinen yhteistyökumppani maarakennuksen ja tavaraliikenteen toimialoilla. Vuonna 1964 perustettu yritys on koko toimintansa ajan panostanut kokonaisvaltaiseen asiakaspalveluun ja korkeaan laatuun kaikissa toimituksen vaiheissa. Yhtiön maarakennustoiminta on keskittynyt erityisesti Pohjois-Pohjanmaan ja Kainuun maakuntien alueille, tavaraliikenteen osalta koko Suomeen ja osin myös Ruotsiin sekä Norjaan. 40 työntekijämme lisäksi työllistämme vuosittain noin 300 henkilöä. Pääkonttorimme sijaitsee Oulun Limingantullissa, aluekonttoreita on yhteensä 5. www.kuljetuspolar.fi

Savon Kuljetus -konserni on kiviaines-, kuljetus-, logistiikka- ja infrapalveluja tuottava monialayhtiö. Konserniin kuuluu emoyhtiö Savon Kuljetus Oy:n lisäksi Suomen GPS-Mittaus Oy. Konsernin palveluksessa on 120 henkilöä ja liikevaihtomme vuonna 2018 oli 77 miljoonaa euroa. Meille on tärkeää aidosti henkilökohtainen palvelu, korkea laatu ja luotettavuus. Siksi Savon Kuljetus on aina sanansa mittainen. www.savonkuljetus.fi

Back to top